Uslovi korišćenja

Kada vi ("Vi" ili "Korisnik") kristite mSJB.org i njegove usluge ("Sajt") pristajete na uslove korišćenja ("Uslovi"). mSJB.org ("msjb" "mi") može promeniti uslove bilo kada tako što će promeniti ovaj text.

AKO NASTAVLJETE DA KORISITTE OVAJ SAJT, POKAZUJETE DA STE PRIHVATILI OVBAVEZU POŠTOVANJA "USLOVA".

USLOVI :

1. Nije dozvoljeno pravljenje više korisničkih naloga

2. mSJB.org zadržava pravo da svaki neprimereni text obriše a korisnika koji je napisao taj text opomene. Posle 1 (jedne) opomene sledi zabrana korišćenja sajta.

3. Sajt se može koristiti i bez logovanja ali su tada neki servisi nedostupni. Za pristup svim servisima sajta potrebno je obaviti registraciju.

4. Prilikom registracije ili kada to bude zatraženo od Vas, prihvatate da napišete tačne i potpune podatke. Prihvatate da menjate Vaše podatke tako da uvek budu tačni i kompletni. mSJB.org zadržava pravo da u slučaju otkrića netačnih ili nepotpunih podataka opomene korisnika, i posle 1 (jedne) opomene zabrani korišćenje sajta.

5. Prihvatanjem uslova obavezujete se da NECETE raditi sledeće stvari:
  • prekršiti bilo koji zakon
  • na sajt postavljati text koji nemate pravo da postavite po bilo kojem zakonu
  • na sajt postavijati text koji je zaštićen autorskim pravima ili privatnošću treće osobe
  • sakupljati i koristiti informacije o korisnicima da bi ste ih koristili u bilo kakvom obliki nametljivog reklamiranja ("junk mail", "spam", ili "chain letters")
  • pisati netačne informacije o bilo kom proizvodu ili usluzi
  • predstavljati se kao neko drugi


NEPOŠTOVANJE USLOVA KORIŠTENJA OD STRANE KORISNIKA UZROKUJE OPOMENU A ZATIM I ZABRANU KORIŠTENJA SAJTA.


PRIVATNOST :

Verujemo da svaki korisnik sajta ima pravo da zadrži svoju privatnost. mSJB.org ne koristi spy-ware, ad-ware, pop-up ads, spam ili bilo kakav drugi vid iritantnog ili nametljiovog reklamiranja. Ne prodajemo, iznajmljujemo ili razmenjujemo Vaše privatne podatke.